Voit hakea tällä lomakkeella tukea virallisten luustokuvausten lausuntomaksuihin.
Yhdistyksen antamaa tukea voivat hakea ne bostoninterrierin omistajat, jotka kuvauttavat virallisena koiransa: selän TAI selän ja lonkat TAI selän, lonkat ja kyynärät, samalla kuvauskerralla. Koiralla ei saa olla aiemmin annettua virallista lausuntoa samasta terveystutkimuksesta, jolle tukea haetaan. Tuen määrä määräytyy kuvauksen mukaan.
Virallisen selkäkuvauksen voi saada vähintään 12kk vanha koira.
Lomakkeella kysytään myös muutamaa muuta tietoa mm. koiran ja sen suvun jalostuskäytöstä, jotka eivät vaikuta tuen myöntämiseen, mutta ovat tärkeää tietoa terveystulosten ja tilastoinnin kannalta.

- Tukea myönnetään puhdasrotuisille, Suomen kennelliittoon rekisteröidyille bostoninterriereille, jonka omistajalla on vakituinen osoite Suomessa.
- Tukea on haettava erikseen ja se myönnetään hakujärjestyksessä.
- Tukea myönnetään niin kauan kun tukivaroja riittää, vuonna 2017 tukivaroja varten on varattu 1000,- euroa
- Tuen suuruus on enintään 60€/koira
- Tuki maksetaan vain kerran/koira
- Tuki koskee vain tuen myöntämisen aloittamisen jälkeen kuvattuja koiria, eli aiemmin kuvattujen koirien lausuntomaksuihin ei voi hakea tukea takautuvasti
- Kuvaukset, joiden lausunnoille tukea haetaan on suoritettava samalla kuvauskerralla.
- Terveyslausunnon tuki on anottava 2 kk kuluessa selkäkuvauspäivästä.
- Tukea voi hakea vain niille koirille, jolla ei ole ennestään virallista lausuntoa samasta tutkimuksesta johon tukea haetaan.
- Tuki maksetaan vasta, kun virallinen tulos näkyy Kennelliiton jalostustietojärjestelmässä, KoiraNetissä.
- Koiran omistajan, eli tuen hakijan ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen

Hakemus käsitellään kuukauden sisällä sen saapumisesta yhdistykselle.
Tukea hakeva henkilö suostuu siihen että tuetut koirat ja niiden tulos sekä hakemuksessa annetut koiraan liittyvät tiedot julkaistaan tukea myötävän yhdistyksen jäsenlehdessä.

Hakemuksen mukaan on liitettävä eläinlääkärin lasku/tosite, josta käy ilmi koiran omistajan ja koiran tiedot (omistajatiedot eivät näy KoiraNet-jalostustietokannassa). Tämä tosite tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen tutkimustuki@suomenbostonit.fi otsikolla: Lausuntomaksu tuki.

Tuen suuruus:
Selkä: 40 €
Selkä ja lonkat: 50 €
Selkä, lonkat ja kyynärät: 60 €

Koska tuki halutaan ohjata rodulle, ei kuvattavan koiran omistajan tarvitse olla tuen myöntämän yhdistyksen jäsen, vain koiran tulee olla Suomen kennelliittoon rekisteröity bostoninterrieri ja koiran omistajalla on oltava vakituinen osoite Suomessa, ja yllä mainittujen ehtojen tulee täyttyä.Sivu 1/6