Bostoni-lehti


Bostoni

Bostoni–lehti on Suomen Bostonit - Finnish Bostons ry:n jäsenjulkaisu, joka ilmestyy jäsenille kotiin kannettuna neljästi vuodessa. 

Bostoni-lehti on monipuolinen ja huolella toimitettu tietopaketti, josta löytää mielenkiintoista luettavaa niin rotuun tutustuva pennunostaja kuin jo vuosia bostonitouhuissa mukana pyörinyt konkari. Jäsenten oma kokemukset, arkielämä bostonin kanssa ja eri harrastuslajit sekä näyttelyt ovat hyvin esillä. Tärkeä osa lehteä ovat ajankohtaiset artikkelit rodun terveydestä ja jalostuksesta.

Yhdistys julkaisee erillisen lehden nimeltään Näyttelyarvostelut, joka on maksullinen. Näyttelyarvostelut lehteen kootaan edellisvuoden näyttelyarvostelut käännettyinä. 

Valioituneiden ja maailmalla menestyneiden koirien kuvia julkaistaan yhdessä numerossa vuoden aikana.

Lehti on Internetin ohella yhdistyksen päätiedotuskanava, joten sitä kautta saa tietoa yhdistyksen tapahtumista sekä yhteistyökumppaneiden tarjouksista jäsenistöllemme. Bostoni-lehti seuraa aktiivisesti myös muuta koiramaailmaa ja esimerkiksi Kennelliiton päätöksentekoa.

Lehti toimitetaan kaikille varsinaisille jäsenille ja pentuejäsenille, mutta ei perhejäsenille. Uudelle jäsenelle postitetaan kaikki liittymisvuoden lehdet vapaasti yhdistyksen varastosta. 


Vakioilmoitukset

Bostoni-lehdessä julkaistaan yhdistyksen jäsenille ilmaisia vakioilmoituksia sertifikaattien voittajista, uusista muotovalioista, maailmalla menestyneistä ja luokkanousijoista kerran vuodessa lehdessä no:3, ellei muuta mainita..
- Saavutukset julkaistaan kuvan kera seuraavilla tiedoilla: koiran nimi, syntymäaika, kasvattaja, omistaja sekä tiedot saavutetuista ansioista 1 kerta/koira.

Lehdessä julkaistaan myös In Memoriam –ilmoituksia. Vakioilmoitukset ovat yhdistyksen jäsenille ilmaisia.
- In memoriam -ilmoitukset julkaistaan ½ sivun kokoisina kuvan kera.

Toimitus pidättää oikeuden muutoksiin.


Ohjeita materiaalin lähettämiseen

Tekstit
Materiaali lähetetään lehden aineiston jättöpäivämäärään mennessä cd-levyllä, paperilla tai sähköpostitse. Tekstit kirjoitetaan sähköpostissa suoraan viestikenttään tai Word-tiedostona (.doc), rtf- tai txt-tiedostona. Jos lähetät ilmoituksen postitse CD-levyllä, liitä oheen printti materiaalista. Myös käsin kirjoitettu materiaali on aina tervetullutta!

Kuvat
Lehteen tulevia kuvia vastaanotamme myös sähköisessä muodossa. Lähetettäessä kuvia sähköisesti on varmistettava niiden riittävä tekninen laatu ja koko. Sähköisessä muodossa olevien kuvien tulee olla mieluiten 300 dpi:n resoluutiolla JPG- tai TIFF-formaatissa. JPG-kuvat kannattaa toimittaa täysilaatuisina (pakkaamattomina) parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Jos on epäselvää tai sinulla on aineisto jossain muussa muodossa, ota yhteyttä toimitukseen.
Lähettäessäsi kuvia tavallisessa postissa, merkitse aina kuvan taakse ketä kuva esittää sekä lähettäjän ja kuvanottajan nimet.
Varmistattehan, että kuvan julkaisuun on kuvanottajan lupa. Sähköpostitse tulleet materiaalit pyritään kuittaamaan vastaanotetuiksi. Jos vastausta ei näy pariin päivään, voi olla ettei viesti ole tullut perille. Lähetä silloin viesti uudelleen.
Jos lähetät toimitukselle postissa materiaalia, niin muistathan ilmoittaa myös palautusosoitteen ja liittää mukaan palautuskuoren postimerkillä varustettuna.

Mainokset
Valmiit mainokset toimitetaan mielellään PDF:nä. Apua ilmoitusten laadintaan saat toimitukselta. Lähetä teksti (joko paperilla tai sähköisesti) ilmoitukseen tarvittavat tiedot.


Bostoni-lehden ilmoitushinnat 2018

JÄSEN:
4-värinen: 1 sivu 45 euroa, 1/2 sivua 30 euroa, 1/4 sivua 20 euroa.

Maksullisia ilmoituksia:
Kennelmainokset ja jäsenten joulu- ym. tervehdykset (viitenumero 20006). Kopio maksukuitista on liitettävä aina ilmoitusmateriaalin mukaan.

KAUPALLISET ILMOITUKSET:
4-värinen: Koko sivu 180 euroa, 1/2 sivua 100 euroa, 1/4 sivua 60 euroa
Sisäkansi 260 euroa. Takakansi 260 euroa (poislukien osoitekentän alue).


Ilmoitusmyynti

Puheenjohtaja & Bostoni-lehden päätoimittaja

Tarja Hyvärinen
040 504 5584
pj (at) suomenbostonit.fi

Mainostilaa vuodelle 2018 on varattavissa.


Lehtitoimikunta

Päätoimittaja
Tarja Hyvärinen
pj (at) suomenbostonit.fi

Irmeli Salo
Heidi Hakulinen

lehti.tmk(at) suomenbostonit.fi

Kyllä, haluan liittyä

Liittymismaksu 5 €
Vuosimaksu 28 €
Yhteensä 33 €

Liittymismaksu 2,5 €
Vuosimaksu 14 €
Yhteensä 16,5 €

Liittymismaksu 2,5 €
Vuosimaksu 14 €
Yhteensä 16,5 €


Liittymismaksu 2,5 €
Vuosimaksu 14 € / jäsen
Yhteensä 16,5 € / jäsenViimeisimmät uutiset

Hallituksen seuraava kokous pidetään 21.2.2018
(19.1.2018)

Kävelytestipäivä lyhytkalloisille koirille lauantaina 18.11.2017 Jyväskylässä
(13.11.2017)

29.10.2017 BOSTONIEN AGILITY ROTUMESTARUUS AIKATAULU
(26.10.2017)

Hallituksen seuraava ja vuoden viimeinen kokous on 22.11.2017
(25.10.2017)

Tutkimuskutsu bostoninterriereiden omistajille
(30.9.2017)


(c) Suomen Bostonit - Finnish Bostons Ry 2014